
TASTING and DINER "BORDEAUX"
terça, 21/10
|Lisboa
Enjoy Bordeaux on the wine side and on the food side! add Saint Emilion to duck confit and try the fabulous Cèpes mushrooms!


Horário e local
21/10/2025, 20:00 – 22:30
Lisboa, R. Actor Taborda 43, 1000-007 Lisboa, Portugal
Convidados
Sobre o evento
Bordeaux é a terra dos Grandes Vinhos, mas também do pato, dos cogumelos cèpes, do Foie Gras e dos irresistíveis doces cannelés. Venha experimentar estas deliciosas e famosas iguarias num ambiente acolhedor, acompanhado pelos nossos sommeliers!
Bordeaux is the land of Grand Crus, but also of duck, cèpes, Foie Gras, and this adictive pastry "cannelés". Come and try all those delicious and famous specialties in a warm atmosfear with our sommeliers!
Wine Tasting : Saint Emilion Grand Cru, Graves (red and white) plus a late harvest from Sainte Croix du Mont
Diner: Foie Gras / Duck confit with Cèpes / Cannelés
Ingressos
TASTING ONLY - CLASSIC - PT/EN
Access to the Tasting only (without diner) Acesso limitado a prova (sem jantar) - 5 vinhos
12,00 €
Vendas encerradasTASTING ONLY withDIGITAL CARD
Bilhete pago parcialmente em dinheiro (5€) e em pontos (65 pontos). Os 65 pontos sao pagos no cartao digital no evento. This ticket is reserved holders of the Club des Chateaux digital Card. It costs 5€ when booking plus 65 points from the card (paid at the event)
5,00 €
Vendas encerradasTASTING+DINER - CLASSIC
Access to the Tasting (5 wines)+ the Diner Acesso a prova (5 vinhos) + o Jantar
40,00 €
Vendas encerradasTASTING+DINER with DigitalCard
Bilhete pago parcialmente em dinheiro (5€) e em pontos (230 pontos). Os 230 pontos sao pagos no cartao digital no evento. This ticket is reserved holders of the Club des Chateaux digital Card. It costs 5€ when booking plus 230 points from the card (paid at the event)
5,00 €
Vendas encerradas